dilluns, 6 de novembre del 2017

EL MÈTODE GRÖNHOLM

Avui farem una ressenya del llibre del Mètode Grönholm.
Per començar, hem de dir que es una obra teatral escrita per Jordi Galceran, amb ja 16 edicions.
L'hem llegit recentment a l'institut a l'assignatura de català. Ens ha agradat molt, es un tipus d'obra al que no estàvem gaire acostumats. Galceran aconsegueix ficar-te de ple en la història. Així com també introdueix temes tabú de forma enginyosa i divertida.

 ENS HA AGRADAT EL LLIBRE?
Ens ha agradat l'historia i la forma d'explicar-ho. Tots estem d'acord en que és un llibre que s'ha de llegir. Al veure'l vam pensar que seria aburrit i que ens costaria llegir-lo, però al final, ha sigut just el contrari.

QUE ENS HA AGRADAT MÉS DEL LLIBRE?
Ens ha encantat la redacció de l'autor. Al ser una obra teatral, té un llenguatge quotidià, i utilitza paraules que qualsevol de nosaltres diem diàriament. Això fa que sigui fàcil de llegir i a la vegada entretingut, també ajuda a que ens fiquem en el lloc dels personatges.

QUE ENS HA AGRADAT MENYS DEL LLIBRE?
La primera impressió va ser que era car. El llibre nou costa 8€. L'edició és petita amb poc més de 90 pagines i de tapa toba.
SPOILER!!!
El segon que no ens va acabar d'agradar va ser el final. Semblava que volia acabar ràpid i amb això va acabar sortint un final atropellat, curt i dolent.


1 comentari: